•  

Retseptikonkurss: Sügisene pasta supp kookospiima ja kanalihaga (22.10.2007 10:44)

Kogus 4 inimesele
Koostis:

  • Farfelle pasta 500g
  • Paprika punane/kollane 100g+100g
  • Tomat 100g
  • Kana rinnafilee 200g
  • Kookospiim 200g
  • Basiilik (värske) 1 pott
  • Toorjuust Bonjure 60g
  • Rõõskoor 35% 200 ml
  • Kanapuljong 1 tk
  • Caianne pipar 0.5 tl
  • Sool
  • Pipar
  • Carry

    Valmistamine:

    Keeda pasta al`denteks, ning jahuta külma veega. Lõika paprika kolmnurgaks, tomat suuremaks kuubikuks, basiilik rebi suurtemateks tükkideks.
    Prae tulisel pannil suurtemateks kuubikuteks lõigatud kana rinnafilee tükid kuldpruuniks, maitsesta kanapuljungi, soola, pipra ja curry`ga. Lisa rõõskoor, kookospiim ning lase haududa tasasel tulel 2 minutit.
    Lisa tükeldatud paprika, caianne pipar, toorjuust ning juba valmis keedetud pasta. Lase 2 minutit kuumeneda ning see järel lisa tomat ja basiilik. Serveeri supikausis.

    Retsepti koostas:
    Henri Bekmann

  • Eelmised artiklid:

    Telefon: 6 565 655

    E-post: ilm@ilm.ee

    Rohkem: Kontakt | Reklaam