•  

Retseptikonkurss: Banaanipasta karrikanaga (26.10.2007 10:30)

 

Banaanipasta karrikanaga (3-4 inimesele)

Koostis:

  • 250g makarone
  • 200ml vahukoort
  • 400g kanafileed
  • 200g oliive
  • 2 banaani
  • 1spl mett
  • poole sidruni mahl
  • basiilikut
  • soola maitse järgi
  • Valmistamine:

    Keeta makaronid vähese soolaga. Kastme jaoks panna panni vahustamata koor, banaanitükid, oliivid, sool, basiilik, mesi. Natuke aega kuumutada, et kaste läheks paksemaks. Seejärel segada makaronidega. Kanafilee lõigata tükkideks, segada sidrunimahlaga, maitsestada soola ja karriga. Praadida kuni õrna pruunistumiseni. Serveerida. Kanatükid võib ka pasta hulka segada, vastavalt soovile.
    Head isu!

    Autor Helly

    Eelmised artiklid:

    Telefon: 6 565 655

    E-post: ilm@ilm.ee

    Rohkem: Kontakt | Reklaam