Internet Exploreri versioonid < 8 pole toetatud!
Ilm reaalajas: Pärnu
Uuendus: 01:05
Temperatuur
°C

Päike tõuseb / loojub

09:10 EET

07:10 GMT

15:31 EET

13:31 GMT

Valget aega ~6h

Tuulekiirus

3.7 m/s

Tuulesuund

W W (273°)

Tajutav temp.

-3 °C

Õhuniiskus

89 %

Sademed

0.1 mm/h

UV indeks

----

NOAA
T 23.12
K 24.12
N 25.12
R 26.12
L 27.12
P 28.12
E 29.12




Päev MAX

Öö MIN

Sajuhulk

n

9 m/s

-3°

se

4 m/s

-6°

-1°

ne

8 m/s

-9°

w

9 m/s

sw

10 m/s

-4°

-5°

s

9 m/s

-4°

-5°

se

7 m/s





Päev MAX

Öö MIN

n

9 m/s

-1°

nw

8 m/s

-2°

-1°

nw

7 m/s

-2°

-7°

w

5 m/s

-3°

-3°

w

4 m/s

-5°

-7°

se

3 m/s

-1°

w

5 m/s





-1°

Päev MAX

Öö MIN

n

6 m/s

-2°

ne

3 m/s

-2°

-1°

nw

6 m/s

-2°

-7°

w

4 m/s

-1°

-4°

w

4 m/s

-2°

-4°

s

8 m/s

-2°

-2°

w

7 m/s

Suplusvee kvaliteet Terviseameti andmetel seisuga 29.07.2014 väga hea.

http://goo.gl/NyL4DS