Internet Exploreri versioonid < 8 pole toetatud!
Ilm reaalajas: Tartu
Uuendus: 16:35
Temperatuur
°C

Päike tõuseb / loojub

08:22 EET

06:22 GMT

16:32 EET

14:32 GMT

Valget aega ~8h

Tuulekiirus

4.5 m/s

Tuulesuund

S S (198°)

Tajutav temp.

-5 °C

Õhuniiskus

90 %

Sademed

0.0 mm/h

UV indeks

----

NOAA
P 01.02
E 02.02
T 03.02
K 04.02
N 05.02
R 06.02
L 07.02




Päev MAX

Öö MIN

Sajuhulk

nw

9 m/s

-1°

-2°

sw

6 m/s

-2°

-3°

s

4 m/s

-3°

-6°

e

2 m/s

-5°

-7°

n

3 m/s

-4°

-9°

sw

6 m/s

-2°

-3°

w

5 m/s





Päev MAX

Öö MIN

nw

9 m/s

s

6 m/s

-1°

-4°

s

4 m/s

-2°

-5°

e

3 m/s

-4°

-4°

ne

2 m/s

-8°

-7°

nw

2 m/s

-3°

-7°

sw

6 m/s





Päev MAX

Öö MIN

nw

9 m/s

-1°

s

6 m/s

-1°

-3°

s

4 m/s

-2°

-3°

e

3 m/s

-3°

-4°

ne

3 m/s

-7°

-8°

n

3 m/s

-3°

-9°

w

5 m/s

Serving method: 3'rd party standard javascript tag:
http://goo.gl/NyL4DS